Je hebt Rugpijn / Nekpijn en Slapen gaat niet lekker, wat is de oorzaak en wat kun je er aan doen om wel weer goed en lekker te slapen?

Het liefst zou je elke nacht naar bed gaan en weten dat je zalig zult slapen. Als een blok in slaap vallen en urenlang doorslapen.
Om vervolgens weer uitgerust wakker te worden.

Voor sommige mensen is lekker slapen niet zo vanzelfsprekend. Helaas gooit je lichaam dan roet in het eten en kun je niet in slaap komen en lig je uren naar het plafond te staren.
Of je slaapt wel makkelijk in, maar doorslapen is een ramp.
Wat dan?
Wat is de oorzaak en vooral, wat is de oplossing?

Rugpijn / nekpijn en Slapen
Veel voorkomende problemen

Voor enkele veel voorkomende problemen waarbij door rugpijn /  nekpijn en slapen niet meer zo eenvoudig is, hebben we extra informatie en… de oplossing! (enkele van deze linkjes openen in onze andere website Nekpijn.nl)

Rugpijn / Nekpijn  en Artrose
Nekpijn en Whiplash
Rugpijn en Scoliose
Rugpijn en Bechterew
Rugpijn en Fibromyalgie
Rug- en/of Nekpijn Elhers Danlos/Hypermobiliteitsyndroom

Er zijn heel veel aandoeningen waarbij er dusdanige lichamelijke klachten zijn, waardoor lekker slapen en uitgerust wakker worden niet meer zo van zelf sprekend zijn.

We kunnen ze onmogelijk allemaal beschrijven, simpel weg omdat onze kennis niet toereikend is, anders waren we wel huisarts of specialist geworden.

Jarenlange ervaring

Door onze jaren lange ervaring in de winkel en door al jaren veelvuldig samen te werken met een aantal revalidatie-centra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen in Nederland veel kennis op gedaan over een aantal aandoeningen:

Door al deze kennis en praktijk ervaring, kunnen we wel stellen:
Wij kunnen de oorzaak niet weg nemen, maar u wel verlichting bij het liggen en slapen geven.